Dizi,Film ve Klipler forumunun Moderatörü benim. Sitemizde bir "teşekkür tuşu" sistemi vardır. Bu sistemin işleyebilmesi için ise Dizi,Film ve Klipler forumunda bir sistem uyguluyoruz. Bu sistemi rahatsız edici bulan kullanıcılarımızı da anlayışla karşılıyor ve özür diliyoruz ama bunun gerekli olduğunu da belirtmek istiyoruz.
SİSTEMİMİZ
-Forumdaki tüm dizilerin konusu benim tarafımdan açılır, siz konu açamazsınız.
-Eğer dizi yayınlamak isterseniz buraya dizinizin ismini ve kısa bir bilgisini (isterseniz reklamını) yazın. Ben sizin için o dizinin konusunu açacağım ama bölümlerini siz yayınlayacaksınız.
-Her bölümü ayrı bir mesajda ve bizim dizilerimizde yaptığımız şekilde alıntı kutusu içine alarak (dizilerimizden birine bakın) yayınlamanızı tavsiye ederiz ama zorunlu değildir.
-Forumumuz düzenli olarak kontrol edilir; eğer dizinizin yeni bir bölümü çıkarsa benim tarafımdan başlığa parantez içinde yazılır.
Sistemimiz böyle işler. Bu sayede kullanıcılar bölümlerinizin yazdığı mesajın sağ tarafındaki "merci" tuşuna basarak size teşekkür edebilirler, siz de Teşekkür Puanı. kazanırsınız. Bu puanlar ileriki zamanlarda işe yarayacaklardır. (Kaç kişinin size teşekkür ettiğine profilinizden ulaşabilirsiniz.)
NOT:VTV Sims'in kendi dizilerinin bölümleri yöneticimiz tarafından yayınlanacaktır.